EuroLux LINES

Kombi prevoz putnika Beograd – Ljubljana

Prevoz putnika luksuznim automobilima, kombi i mini van vozilima.

CENOVNIK SLOVENIJA

Ljubljana

Beograd – Ljubljana

Maribor

Beograd – Maribor

Celje

Beograd – Celje

Kopar

Beograd – Kopar

Beograd - Ljubljana prevoz

Kombi prevoz putnika Beograd – Ljubljana put iznosi oko 540 km. Samo putovanje traje oko 5 sati, ako ne dođe do nepredviđenih zastoja.

Kombi prevoz do Ljubljane od vrata do vrata na zahtev i po potrebama klijenata.Kombi i automobilski prevoz EUROLUX LINES nudi prevoz luksuznim vozilima, opremljenim prema svim standardima.

Imate u planu ili se već spremate da putujete u Sloveniju, mozda u Ljubljanu ili Maribor. Kako da vaš put protekne udobno, da uživate u putovanju. Onda je to Lux vozilo Eurolux Lines-a, opremljeno klimom, sa malim brojem putnika. To je kao da putujete sopstvenim prevozom, od vrata do vrata na vašoj destinaciji.

Slovenija je bivša jugoslovenska republika i nekada smo je redovno posečivali, kao danas Niš, Leskovac, Kraljevo, Kruševac i drugi gradovi, Ljubljana je bila u istoj republici. Danas se to malo promenilo i spada u medjunarodnu turu, samim tim što postoje granice.

Glavni grad Slovenije je Ljubljana (prevoz Beograd-Ljubljana), pa ako nikada niste bili u ovom gradu, onda je kranje vreme da razmišljate da obiđete prestonicu severne balkanske države. Mnogo je mesta koje možete da posetite u Sloveniji, kao što su Prešernv trg, Franjevačka crkva, Tromostovje, Katedrala Svetog Nikole, Zmajski most, Ljubljanski dvorac, Tivoli park, Trubarjeva ulica. Prestonica Slovenije, Ljubljana, čeka da je posetite, jer mnoge mlađe generacije nisu imale priliku da je posete, a zaista ima šta da se vidi.

Možda se spremate da odete u Maribor, divan grad, pogotovo zimi atraktivan kada je skijaška sezona. To je drugi po veličini grad u Sloveniji. Privredno je, finansijsko, obrazovno, kulturno, trgovačko i turističko središte cele severistočne Slovenije.

Maribor leži na severoistoku Slovenije na mestu gde se reka Drava spušta sa Alpa u panonsku ravnicu, tako da jedan deo grada (istorijski centar) leži duž Drave, a zapadna predgrađa po obroncima Pohorja. On je udaljen oko 127 km od centra Ljubljane, i nekih 20 km od austrijske granice. Sve donedavno bio je sedište Slovenske Štajerske.

Svakako Slovenija je zemlja koju treba videti i osetiti. Prevoz do Ljubljane i Maribora je sada lak, udoban, od vrata do vrata.