EuroLux LINES

Kombi prevoz putnika Beograd – Zagreb

Prevoz putnika luksuznim automobilima, kombi i mini van vozilima.

CENOVNIK HRVATSKA

Zagreb

Beograd – Zagreb

Zadar

Beograd – Zadar

Rovinj

Beograd – Pula – Rovinj

Porec

Beograd – Umag – Poreč

Rijeka

Beograd – Rijeka

Dubrovnik

Beograd – Dubrovnik

Makarska

Beograd – Makarska

Novalja

Beograd –Novalja

Beograd - Zagreb prevoz

Kombi prevoz putnika Beograd – Zagreb autoputem. Put od Beograda do Zagreba je dugačak oko 394km. Putovanje traje od četiri do četiri ipo sata.

Kombi prevoz do Zagreba od vrata do vrata na zahtev i po zahtevima klijenata. Kombi i automobilski prevoz EUROLUX LINES je firma koja posluje dugi niz godina, vozila su sva maksimalno luksuzna i opremljena. Putujte udobno od Beograda do Zagreba i nazad.

Linija Beograd – Zagreb je jedna od najtraženijih. Mi imamo stalne polazke za Zagreb, po principu od vrata do vrata. Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Istorijski gledano, Zagreb je izrastao iz dva naselja na susednim brdima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgro današnjeg Zagreba, njegovo istorijsko središte.

Prevoz se obavlja kombijima koji su opremljeni svim što danas podrazumeva normalno putovanje, a ističemo da su vozila klimatizovana, udobna i sigurna na prvom mestu. Mnogo je kombi linija od Srbije do Hrvatske, ali kako dolazi jesen sve je više polazaka za Zagreb jer mnogi žele turistički da obižu tu prestonicu, ali pored turističkog obilaska ti su uvek poslovna i privatna putovanja.

Bilo koju potrebu da imate da odete do Zagreba, možete nas pozvati da rezervišete svoje mesto. Zagreb ima 30 atraktivnih parkova koje možete obići, a oni prekrivaju 400.000 m2. Ima mnogo mesta na kojima možete da prošetate. Oni koji poslovno odlaze do Zagreba, oni često posečuju sajmove, internacionalne prvenstvaeno, konvencije, a naravno tu su i poslovni sastanci. Mnogo je i sportskih dešavanja.

Zagreb ima preko 6000 kreveta u hotelima. Zaista dobra prilika da brzo i lako odete do Zagreba.