Kombi prevoz putnika Beograd – Sarajevo

Prevoz putnika luksuznim automobilima, kombi i mini van vozilima.

BEOGRAD – SARAJEVO i SARAJEVO – BEOGRAD

Beograd – Sarajevo – 6:00 svakodnevno
Sarajevo – Beograd – 15h svakodnevno

 

CENOVNIK BOSNA I HERCEGOVINA

BEOGRAD - JAHORINA

Tip karte - U jednom pravcu
30€

Svakodnevni polasci Beograd Sarajevo. Kilometraža od Beograda do Sarajeva iznosi oko 300 km.

Putujte za Sarajevo luksuznim kombi vozilima i automobilima. Vozila su do 8 putnika, maksimalno opremljena prema svim standardima.

Mostar nije samo most, Stari most. Mostar je mnogo više od toga, nudi mnoštvo lokacija koje su svaka za sebe posebne, nestvarne. Turisti često traže informacije šta da obižu za 24 sata u Mostaru. Skoro da nikada nisu popunjeni svi smeštajni kapaciteti jer je fluktuacija turista brza i česta.Mnogi samo svrate u prolazu, zadrže se jedan dan, što nije dovoljno da se Mostar upozna.

Mostar je dobio ime po čuvaru mostova koji su se zvali mostari. Najleše je Mostar posetiti leti i kada temperature idu i na preko 40 stepeni. Ako želite da zaobiđete gužve najbolje je da dođete u 3 i 4. mesecu. Najposjećeniji je kujundžiluk – iz perioda osmanskog carstva – kog spajaju obale  Neretve.

U blizini mosta su stare ulice koje treba obići, mnogo restorana, Vodu iz česme slobodno smete da pijete. Ne preporučuemo kupanje u reci ako niste baš dobar plivač.

U razgledanje krenite od muzeja Hercegovine. On se nalazi i raspoređen je u 4 zgrade. Prva zgrada je odličan primer austro-ugarske gradnje. To je nekada bilo sveučilište koje je dobilo ime po vlasniku kuće Džemalu Bijediću.  Zatim treba obići i preostale tri zgrade. Čak ćete proći i kroz Titovu ulicu.

Stari most je izgrađen u 16. veku prema naredbi turskog vladara sultana Sulejmana kako bi zamenio jedini, stari viseći gvozdeni most. Srušen je 1993. i obnovljen 2004. Od tada je na listi UNESCO-ve baštine.

Hamam muzej je jevrejsko kupatilo izgrađeno u 16. veku. Tu su dolazili svi bez obzira na klasu i opredjeljenje. Kriva ćuprija je replika Starog mosta. Onda, da bi došli do Zvonika mira, treba da prođete linijom ”razdvajanja“. Ta takozvana linija ”razdvajanja“ nalazi se na ulici Bulevar.

Svakako grad koji treba posetiti. Ima mnogo toga što treba da se vidi. Vratićete se opet sigurani smo u ovaj prelepi grad.

KONTAKT

Kontaktirajte nas …

Poštovani, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail, telefona ili Viber aplikacije a mi ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za našu uslugu.

Hvala na razmevanju Vaš Lux Lines

REZERVACIJA

Rezervišite svoj termin …

Poštovani, molimo Vas da sva polja ispunite sa tačnim i validnim podacima kako bi smo bili u mogućnosti da verifikujemo Vašu rezervaciju. Vrlo su nam važni svi dole navedeni podaci.

Hvala na razmevanju Vaš Lux Lines