Kombi prevoz putnika Beograd – Zagreb

Prevoz putnika luksuznim automobilima, kombi i mini van vozilima.

CENOVNIK HRVATSKA

CENOVNIK I VREME POLASKA

BEOGRAD - ZAGREB

Tip karte - U jednom pravcu
40€

BEOGRAD - ZADAR

Tip karte - U jednom pravcu
70€

BEOGRAD - DUBROVNIK

Tip karte - U jednom pravcu
60€

Kombi prevoz putnika Beograd – Zagreb autoputem. Put od Beograda do Zagreba je dugačak oko 394km. Putovanje traje od četiri do četiri ipo sata

Kombi prevoz putnika do Zagreba od vrata do vrata na zahtev i po zahtevima klijenata.

Kombi i automobilski prevoz LUX LINES je firma koja posluje dugi niz godina, vozila su sva maksimalno luksuzna i opremljena. Putujte udobno od Beograda do Zagreba i nazad.

Linija Beograd – Zagreb je jedna od najtraženijih. Mi imamo stalne polazke za Zagreb, po principu od vrata do vrata. Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika.  Istorijski gledano, Zagreb je izrastao iz dva naselja na susednim brdima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgro današnjeg Zagreba, njegovo istorijsko središte.

Prevoz se obavlja kombijima koji su opremljeni svim što danas podrazumeva normalno putovanje, a ističemo da su vozila klimatizovana, udobna i sigurna na prvom mestu.

Mnogo je kombi linija od Srbije do Hrvatske, ali kako dolazi jesen sve je više polazaka za Zagreb jer mnogi žele turistički da obižu tu prestonicu, ali pored turističkog obilaska ti su uvek poslovna i privatna putovanja. Bilo koju potrebu da imate da odete do Zagreba, možete nas pozvati da rezervišete svoje mesto.

Zagreb ima 30 atraktivnih parkova koje možete obići, a oni prekrivaju 400.000 m2. Ima mnogo mesta na kojima možete da prošetate.

Oni koji poslovno odlaze do Zagreba, oni često posečuju sajmove, internacionalne prvenstvaeno, konvencije, a naravno tu su i poslovni sastanci. Mnogo je i sportskih dešavanja. Zagreb ima preko 6000 kreveta u hotelima.

Zaista dobra prilika da brzo i lako odete do Zagreba.

KONTAKT

Kontaktirajte nas …

Poštovani, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail, telefona ili Viber aplikacije a mi ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za našu uslugu.

Hvala na razmevanju Vaš Lux Lines

REZERVACIJA

Rezervišite svoj termin …

Poštovani, molimo Vas da sva polja ispunite sa tačnim i validnim podacima kako bi smo bili u mogućnosti da verifikujemo Vašu rezervaciju. Vrlo su nam važni svi dole navedeni podaci.

Hvala na razmevanju Vaš Lux Lines